Kalender 2021

Här är de planerade aktiviteterna under sommaren – kan komma att ställas in pga myndigheternas restriktioner och rekommendationer.

Datum & Aktivitet Information
15 maj, kl 10.00
Kristi Himmelsfärdshelgen
Strand- och midsommarängsstädning. Några av oss samlar ihop skräp efter stranden, några fixar till midsommarängen (fyller igen hål, tar bort en del växtlighet etc). Avslutar med korvgrillning.
25 juni, kl 14.00 Midsommarafton Samling 14.00 på midsommarängen. Vi klär och reser stången och sedan blir det dans, musik, lekar för barnen med priser till alla barn. Kaffeservering kommer att finnas!
10 juli kl 15.00 Årsmöte
Plats: Ihre Kvarn
Om man vill lägga fram ett förslag för årsmötet ska det enligt stadgarna lämnas till styrelsen senast två veckor före mötet för att kunna tas upp på årsmötet. Skicka förslagen till styrelsen@ihreviken.se eller ronander7@hotmail.com
Tisdagsgrill
6, 13, 20, 27 juli och 3 augusti
Start kl 18 varje tisdagskväll vecka 27-31 – Dessa kvällar kommer att genomföras om vi kan få en frivillig ansvarig per tillfälle. Föreningen kommer att ordna grillkol och ”riktlinjer” för den som ansvarar för grillkvällen.
24 juli lördag
Ihrevikens Loppis
Ihrevikens loppis på Ihre Kvarn. De som önskar kan ha en plats/bord och sälja sina prylar. Föreningen tillsammans med Ihre Kvarn ordnar bord, annonsering och fika-möjlighet.